top of page

MASAŽE

Masaža je naravna oblika samozdravljenja in ohranjanja zdravja. Moč dotika ima izjemno ugoden vpliv in blagodejni učinek na celotno psihofizično stanje.

ANTISTRES MASAŽA TELESA, GLAVE IN LASIŠČA

Masaža celega telesa od obraza do refleksnih točk na stopalih vključuje tudi elemente tuina masaže in potrjuje zdravilno moč dotika.


Z uporabo naravnih in visokokakovostnih olj učinkuje na sproščanje mišic, razteza mišična vlakna, pomirja živčevje, lajša bolečine, odpravlja napetost v telesu, spodbuja krvni obtok in delovanje limfnega sistema. Obenem pa izdatno neguje kožo in odpravlja stresna stanja telesa.

Masaža glave in lasišča blagodejno deluje pri glavobolu in odpravlja vse vrste stresnih obremenitev glave, sprošča napetosti vratnih vretenc, prežene utrujenost in povrne moč.

TUINA TERAPEVTSKA MASAŽA TELESA

Posebna oblika medicinske terapije, ki združuje modrost kitajske filozofije s terapevtskimi učinki.

S sproščanjem akupresurnih točk zmanjšamo bolečine v mišicah, spodbudimo energijski pretok po meridianih ter izboljšamo prožnost in gibčnost telesa.

SHIATSU JAPONSKA MASAŽA

S tehniko akupresure in raztezanja shiatsu masaža odpravlja blokade in bolečine v hrbtenici, povečuje gibljivost sklepov in elastičnost mišic. Masaža po telesnih meridianih pozitivno vpliva na notranje organe in odpravlja napetosti in stres.

Masažo izvajamo na oblečeno telo, stranka leži na tleh.

MASAŽA OBRAZA

Masaža obraza prekrvavi kožo obraza in sprošča napetost obraznih mišic. Spodbuja prekrvavitev možganov ter tako omogoči bistrejše razmišljanje in izboljša koncentracijo. Zmanjšuje nemir in blaži stres, kot blagodejna terapija pa deluje v primeru pogostih glavobolov in težav z nespečnostjo.

 

MASAŽA HRBTA

Manualna terapija, ki učinkovito premaga probleme zatrdelosti, okorelosti in krčev v hrbtnih mišicah. Celodnevna prisiljena drža za računlaniškim ekranom oz. delovnim pultom povzroči tenzijo vratu in križa ter s tem napetost celotne hrbtenice. Z masažo sprostimo mišice, posledično pa omilimo bolečine ter pričaramo boljše počutje.

Priporočamo jo pri zdravstvenih težavah, saj odpravlja dejavnike, ki so vzrok tem težavam.

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL

​Refleksna masaža stopal je več tisočletij stara energetska masaža za naravno zdravljenje in sproščanje celega telesa.

Z masažo spodbudimo delovanje krvnega obtoka in endokrinega sistema ter tako aktiviramo in umirimo delovanje organov. Rezultat je harmonija telesa in duha in stabilno zdravje.

 

ROČNA LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža nudi številne pozitivne učinke na duševno počutje posameznika. Vzpostavlja naravno ravnovesje v koži, odpravlja napetosti v glavi, pospeši regeneracijo, odpira limfne poti in izboljša elastičnost kože.

Posamezniki, ki so imeli operativne posege na limfnem ožilju oz. bezgavkah se srečujejo z bolj ali manj oteklimi udi. Zaradi operativnega posega je pretok limfe moten oz. onemogočen, kar povzroči otekanje in bolečine. Limfno drenažo priporočamo čim prej po operativnem posegu, saj si v letih po operaciji tako omogočite čim bolj normalno življenje, brez bolečin in oteklih udov.

 

Tehnika limfne drenaže je nežna, počasna in popolnoma neinvazivna.

Čas trajanja je vezan na obširnost otekline, čas kontinuiranega izvajanja pa je odvisen od tega, kako telo sprejme postopek in kako odreagira nanj.

bottom of page