top of page

NEGA TELESA

Na harmonijo zdravja in dobrega počutja vplivamo s povezanostjo telesa, misli in duha. Skrb za naše telo je v hitrem tempu današnjega življenja še kako pomembna.

PILING TELESA

S pilingom nežno odstranimo odmrle celice in pospešimo nastajanje novih. Koža je prijetno mehka, mladostno napeta ter čvrsta.

 

BODY WRAPPING

Preverjeno učinkovita metoda zmanjševanja maščobnih blazinic in obsega telesa. Zmanjšuje celulit, pojavnost strij ter opazno izboljša videz kože že po prvem tretmaju.

ANTICELULITNI POSTOPEK LIPO-DETOX

Postopek enostavno in hitro zmanjša obseg telesa ter vidno omili izgled pomarančne kože. Naravne, s kliničnimi študijami podprte sestavine aktivno delujejo takoj in dajejo pozitivne rezultate: zmanjšanje debeline mastnega tkiva, izboljšanje strukture podkožnega tkiva, zmanjšano zadrževanje vode in skladiščenje masti. 

Že po enem tretmaju se izboljša videz kože, ki postane gladka, kompaktnejša in bolj napeta.

SPECIALNA ANTICELULITNA MASAŽA

Masaža izboljša prekrvavitev in limfni obtok, pospeši razgradnje maščob ter razstrupljanje telesa. Koža postane gladka in voljna, njena prožnost pa se poveča.

 

NEGA IN UČVRŠČEVANJE KOŽE DOJK

Preprečimo prezgodnjo ohlapnost kože, vzdržujemo naravno in pravilno obliko prsi ter izboljšamo njihovo čvrstost in polnost.


​WELLNESS MASKE ZA TELO

*PEEL-OFF DRAINAGE MASKA aktivira procese odplakovanja vode in razstrupljanje telesa, pospeši limfni in krvni obtok, razgradnjo maščob in odpravljanje vode in toksinov iz telesa.

*ANTISTRESS MASAŽA z izrednim vlažilnim učinkom spodbudi regeneracijo kože in okrepi imunski sistem. Še posebej je primerna za nego zelo suhe, dehidrirane in atrofirane kože.

bottom of page